29 de desembre 2009

Quan la bona voluntat té conseqüències nefastes


N'estic convençut. A tots ens ha passat. Fer alguna cosa amb el convenciment de que el que estem fent és bo, està bé, és el millor, i resulta ser un absolut desastre per nosaltres, el nostre entorn, i allende las fronteras.

No estic parlant de la descoordinació dels individus que van organitzar la consulta sobre la independència de Catalunya. El dia després en López-Tena ja estava lluitant contra la resta del món "indepe" per no haver fet les coses prou bé.

Avui va del món "bizarro" aquest que als catalans ens agrada tant rescatar de l'España cañí (amb dues ñ, sens dubte) per sentir-nos un pèl superiors. Com si nosaltres no tinguéssim algun Lucky Guri o un Màgic Andreu.
Ja se sap que ara, si no has vist el Mag Lari no ets ningú. I al Lucky Guri ja l'hem substituït pel Joan Eloi del Buenafuente... ara que parla en castellà a la Sexta.


Però tornant a la bona voluntat amb conseqüències terribles, presentar-vos "El niño de Baena" cantant l'adorable cançó "Maruchi":

La qüestió és que "El niño de Baena" vol fer un alegat en favor de la figura de la dona. Defensar la Dona tal i com ell la vol i coneix. La qüestió és que el seu concepte de dona és tant terrible que fins i tot algun amic latinlover ha trobat que era... hardcore?

Francament, és digne d'escoltar per treure'ns un pes de sobre. El pes de que avui en dia ja no són tants els que pensen el mateix que el que canta "El niño de Baena"... encara que en queden massa encara.




Bon profit i a tractar bé les dones... de veritat.

Per cert, el detonant d'aquest post és el Justo Molinero de La Competència de l'Òscar Andreu i l'Òscar Dalmau, a Rac1.


Visca la música, que ella no es queixa mai.